Ånger- och returpolicy

Som fotograf är jag alltid noga med kvalitén och att du som kund ska vara nöjd med helheten av de bilder och produkter du köper i butiken. Ett bra köp har två nöjda parter och om vi båda hjälps åt med det kommer vi lösa alla problem. Nedan kan du läsa vad som gäller för återbetalnings- och returpolicy. 

Undantaget från ångerveckan

Tack vare att produkterna i den här webbshopen är “print-on-demand”, det vill säga produceras och trycks efter beställningen, sparar vi tillsammans på miljön och undviker kostsam lagerhållning och håller ner miljöpåverkan så mycket som möjligt.  Men det innebär också att vi enligt Distansköplagen 2 kap §11.3 https://lagen.nu/2005:59#K2R11 inte har några krav på oss att ha någon ångerrätt i butiken. Men om du skulle ångra dig, eller varan inte uppfyller dina förväntningar vill vi gärna att du hör av dig direkt till oss, så ska vi göra vad vi kan för att du ska vara nöjd med ditt köp hos oss. För eventuella lagervaror gäller såklart ångervecka enligt Distansköplagen. 

Returadress

Konstaden för returer faller alltid på köparen och köparen är ansvarig för produkten under leveransen. Blir du ombedd att retunera en produkt ska den skickas till
Studio 1583
Hertig Karls torg 4
542 43 Mariestad

Frågor på det?

Kontakta oss på e-post info@1583.se eller telefon 0705 – 403 588.