Köpvillkor

För att handla på Studio 1583 måste du godkänna mina villkor. Målet med villkoren är att vi båda ska få en positiv upplevelse av vår interaktion. 

Studio 1583s målgrupp är företag och myndiga privatpersoner boende i Sverige. Är du inte myndig behöver du prata med din vårdnadshavare, som kan handla åt dig. Du kan också handla från utlandet men Studio 1583 tar inget ansvar för extra kostnader som till exempel tull eller andra kostnader som kan tillkomma. 

Personuppgifter

Genom att handla eller registrera dig på 1583.se samtycker du till att dina personuppgifter lagras i vårt kundregister. 

Tryckfelsnisse

Vid eventuella felaktigheter när det gäller till exempel pris, produktinformation eller lagersaldo förbehåller Studio 1583 rätten att korrigera det i efterhand, är du som kund inte nöjd med korrigeringen har du rätt att avboka köpet utan kostnad för produkten. 

Rabattkoder

Rabattkoder kan som regel inte kombineras med andra rabattkoder. 

Betalningsalternativ

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms om inget annat tydligt framgår. I kassan framgår vilka betalningsalternativ som finns tillgängliga. Produkter levereras efter att betalningen är gjord och om du betalar med Bankgiro eller Swish kan leveranstiden förlängas på grund av ordern måste godkännas manuellt efter att betalningen registreras. Vid betalning med Swish, Kredit- eller Debitkort hanteras all information av externa partners med godkända säkerhetsklassificeringar enligt industristandard, Studio 1583 hanterar aldrig några kortuppgifter. 

Frakt

I kassan framgår fraktkostnaden och eventuella fraktalternativ. Vid eventuell reklamation av köpet ingår inte fraktkostnaden.