Mariestads Kultur- och skördefest

Varje höst har Mariestad en helt fantastisk Kultur- och Skördefest där det går att ta del av Mariestads kulturliv. I år är även jag med och du är hjärtligt välkommen till Studio 1583 på Hertig Karls torg!

Öppettider:
Fre 23:e sep 18-22
Lör 24:e sep 10-18
Sön 25:e sep 10-18

Greenscreen och gratis porträtt

Naturligtvis kommer ni kunna se lite av mina bilder. Men ni kommer också få prova på Greenscreen live, där ni direkt kan se och interagera med olika bakgrunder. En teknik jag tillsammans Kristin “Fornfela” Svensson använt i ett projekt för Skapande förskola i alla Mariestads förskolor.

Barnen har verkligen uppskattat projektet och det är också roligt för vuxna (vi har haft jättekul när vi experimenterade med det).

Jag kommer också ha porträttstudion uppställd och bjuder alla som vill på ett porträtt! Dessa kommer levereras digitalt genom att du kan ladda ner det här från hemsidan eller min Facebooksida. Vill du ha mer avancerat porträtt och mer tid på dig gör jag gärna det i mån av tid. Det går också bra att boka en tid en annan dag.

Hjärtligt välkommen!
/Johan Lundberg