I över tio år har jag värmt upp som företagare. Det stämmer såklart inte, men nu för första gången kommer jag vända mig till privatpersoner som kunder och sälja mina helt egna produkter.

Baserat på mina egna bilder kommer jag här bygga upp en webbshop där du som privatperson kan köpa mina bilder. Inte bara som tryck för att hänga på väggen, utan du kommer också kunna köpa dem digitalt eller på olika former av brukssaker. Just nu i skrivande stund har jag bara en enda liten testmugg i webbshopen. Jag hoppas dock att jag kommer ha hunnit lägga till fler produkter innan speciellt många personer läst den här texten.

Klicka in på webbshopen ovan och se hur många produkter jag hunnit lägga till. Och hör gärna av dig om det är någon av mina bilder som DU skulle vilja se i webbshopen. Tips som hamnar i webbshopen (som jag inte redan planerat publicera) belönas med rabattkod på produkten!

Allt gott!
/Johan Lundberg