Kategorier
Studio 1583

Sommaren 2020

Våren kom och gick otroligt snabbt i skuggan av Corona och BlackLivesMatter. Om bara några dagar är det studenten, skolavslutning och officiellt sommar med sommarlediga barn, enstaka soldagar och mycket jobb.

För mig och Studio 1583 börjar alla bitar falla på plats i studion. Efter att ha brottats med sjukdom sedan slutet av förra sommaren (eller egentligen i många många år) börjar både krafterna och kreativiteten sakta sakta komma tillbaka efter att jag blev friskförklarad för några veckor sedan. Jag har redan hunnit med några studentfotograferingar i den halvfärdiga studion och trots att den bara är halvfärdig blir det helbra bilder.

Just nu finns har jag ett erbjudande om studentfotografering ute och priset är sänkt, både för att det är ett introduktionserbjudande i studion OCH för det rådande Corona läget. Studenten ska vara en period fylld med glada och positiva minnen och i brist på glada fester och fyllt med hurrande släktingar hoppas jag att professionella studiobilder kan erbjuda en annan typ av glada minnen.

Just nu verkar det som om sommarens jobb kommer vara mycket inriktad mot Göteborg, sociala medier uppdrag och webbutveckling, men jag hoppas det kommer lite mer jobb i Mariestad. På grund av det rådande läget kommer vi antagligen spendera mer tid i Mariestad den här sommaren än vad vi kommer göra alla andra somrar och det vore otroligt roligt att kunna hjälpa fler Mariestadsföretag den här sommaren.

Kanske är det något du behöver hjälp med?

Lämna ett svar